Welkom bij TDO Engineering

Beste klant, collega of kennis welkom op de site van TDO engineering. Aangezien de kans vrij groot is dat je op deze site bent gekomen door onze eerdere kennismaking wil TDO graag op een wat informelere manier vertellen waar TDO voor staat. TDO staat dan ook bekend om zijn jonge en dynamische karakter en is alleen formeel in de daarvoor gepaste gelegenheden.  Op dit moment is TDO engineering een eenmanszaak waarbij Daniël van der Prijt de benodigde functies vervult.

TDO staat voor Technisch Design en Ontwerpen. De core business is dan ook het ontwerpen en construeren in 3D. Naast technische oplossingen bedenken en uitwerken, werkt TDO ook aan het zo mooi mogelijk uitwerken van zowel vrije vormen als opdrachten waar het vooral om uiterlijk gaat. TDO voert zijn opdrachten voornamelijk uit met Solid Edge maar kan ook op locatie met de daar aanwezige CAD programma’s overweg. Hier gaat het vooral om Solid Works en Autocad.

Als je geïnteresseerd bent en meer over TDO wilt weten kijkt dan gerust onder company.

Meer informatie en voorbeelden zijn te vinden onder projecten.

Mocht je al eerder samen gewerkt hebben met TDO is er een mogelijkheid om met een username en password in te loggen en op deze site meer informatie en bestanden te bekijken. Klik hier om in te loggen.

Voor meer informatie over partners of bedrijven die een relatie hebben met TDO kijk dan bij members.

Mocht je direct contact willen opnemen met TDO kan dit door bij contact een email te versturen of gebruik te maken van het digitale visitekaartje.

Hopelijk kunnen we in de toekomst wat voor elkaar betekenen.

Met vriendelijke groeten,

TDO

Uw specialist in Technisch Design en Ontwerpen!